Wie zijn wij?

Het Andere Bali is een blog voor en door liefhebbers van Bali.

Het Andere Bali is dé start van jouw route naar het onbekende Bali. Ons doel is jou te inspireren om de gebaande paden te verlaten te verlaten, duurzamer te reizen en meer te weten te komen over de Balinese cultuur. Vind jouw balans tussen de bekende hoogtepunten van Bali en verborgen parels.

Twijfel je over jouw ideale route op Bali? Het Andere Bali heeft speciaal voor jou een aantal instapklare voorbeeldroutes geselecteerd.

Ons team

jenny 300 300 jpg
Jenny

Eigenaar

Jenny is sinds 2001 verslaafd aan Indonesië. Ze maakte veertien reizen door Indonesië, liep stage op Batam en gaf Engelse les in Tabanan op Bali.

Na twintig jaar bloggen op IkReis start ze eind 2023 met Het Andere Bali.

marinette jpg
Marinette

Blogger

Marinette heeft een Indische schoonfamilie en komt al vele jaren op Bali. Ze houdt van cultuur en natuur en neemt je graag mee naar relatief onbekende plekjes.

Marinette is sinds 2020 trotse mede-eigenaar van Ti-Art Villa Sanur

tikva jpeg
Tikva

Blogger

Tikva is fulltime blogger op haar eigen site GezinOpReis. Ze heeft meer dan 85 landen bezocht en is meerdere keren op Bali geweest.

Wil jij ons team versterken?

Ben jij een echte Bali-kenner en wil jij insider tips delen op Het Andere Bali? Stuur een mail naar info@ikreis.net en je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie.

Het is ook mogelijk om eenmalig een gastblog te schrijven.

MEER TIPS?

Meld je gratis aan en je ontvangt maximaal vier keer per jaar nieuws en inspiratie over Bali in je mailbox

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.