Geheime plekken op Bali

Tabanan

Tabanan is de groenste regio van Bali. Dit is dé plek voor reizigers die het echte Bali willen ervaren en buiten de gebaande paden willen reizen. Steeds meer reizigers weten de uitgestrelte rijstterrassen van Jatiluwih te vinden, de meeste andere bezienswaardigheden van Tabanan zijn niet bekend bij de grote massa.

Wandel door de mooiste rijstvelden van Bali, bezoek een authentiek dorp en relax in natuurlijke warme bronnen op de flanken van de Batukaru vulkaan.

Overnachten in Tabanan

werken in de rijstvelden
Village Homestay

Wil je het andere Bali ervaren? Kies dan voor een village homestay op Bali en overnacht tussen de rijstvelden in het authentieke Desa Tajen.

zwembafd van ti amo
Ti Amo Jatiluwih

Ti Amo is een kleinschalig resort tegen de flanken van de Batukaru vulkaan. Dit is jouw ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Jatiluwih.

Of boek direct een bijzondere overnachting in Tabanan

Populaire activiteiten in Tabanan

jenny in op een uitkijkpunt in jatiluwih
Doen in Jatiluwih

Twijfel je tussen een dagtrip naar de rijstterassen van Jatiluwih of een meerdaagse trip? Wij gaan voor dat laatste, er is genoeg te zien en te doen in Jatiluwih!

rots bij tanah lot
Bezoek Tanah Lot

Tanah Lot is een van de meest iconische tempels van Bali. Hoe kun je deze zeetempel in Tabanan bezoeken zonder te worden opgeslokt door het drukke Bali?

Of boek direct een excursie in Tabanan

Tabanan buiten de gebaande paden

nederlands kind naar balinese tempel
Bezoek een authentiek dorp

Wil je het authentieke Bali ervaren? Breng een bezoek aan het Balinese platteland en neem een kijkje in het leven op Bali. Je bent welkom in Desa Tajen

margarana memorial
Slag om Margarana

Op 20 november 1946 vond de slag om Margarana plaats, een veldslag tussen Balinezen en Nederlanders. Deze slag wordt elk jaar herdacht bij het Memorial van Marga

Meer inspiratie voor Jatiluwih en Tabanan

Meer tips voor Bali